Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (8.13 secunde)
Liga Alesilor Locali din PNL a emis ieri o rezolutie prin care solicita tuturor colegilor de partid sa nu mai iasa cu declaratii in presa inainte de a discuta in partid problemele pe care le au.
Cele mai importante realizari ale liberalului din fruntea Harsovei au venit in urma implicarii sale in cele doua mari organizatii, Asociatia Oraselor si Liga Alesilor Locali ai PNL.
"Discutii au mai fost si cu partidul nationalist a lui Gianfranco Fini si cu Liga Familiilor Poloneze, dar pana in momentul de fata au spus ca asteapta alegerile din Franta", a adaugat Popeanga.
Potrivit sefului Biroului pentru Drepturile Omului, Liga Pro Europa i-a sesizat pe reprezentantii CNCD, dar acestia nu au confirmat nici inregistrarea sesizarii si nici solutionarea cazului.
Cel mai activ partid Daca lucrurile stau asa cum spun cei de la PSD si "Liga pentru presedinte" este copilul rezultat in urma povestii de dragoste dintre PD si Traian Basescu, atunci se poate spune ca partidul democratilor merita titulatura de cel mai activ partid politic al saptaminii.
Liga pentru Presedinte a anuntat ca a reusit sa mai adune in jurul sau inca opt organizatii neguvernamentale. Dupa cum se stie deja "Ordinul cavalerilor lui Basescu" isi propune sa-i faca praf, intr-un fel sau altul, pe toti dusmanii presedintelui.
"Liga pentru presedinte" il apara pe Basescu Presedintele Ligii, George Codreanu, sustine ca aparatorii vechiului sistem se folosesc de orice arme pentru a-l face pe Basescu sa taca.
El a subliniat ca semnatura celor doi pe un astfel de document este rezultatul "actiunilor de racolare, presiune si santaj direct orchestrate de Traian Basescu prin intermediul unor persoane apropiate din PD", mentinonandu-l pe deputatul PD Danut Liga, care ar fi actionat ca "o unealta" a lui Basescu si ar fi incercat sa racoleze si alti parlamentari ai PSD, incercari despre care conducerea partidului avea cunostinta.
Stolojan a mai acuzat PNL ca "nu are un program politic viabil si lideri credibili, ca a devenit un partid corupt, care ii distruge perspectivele", dar si ca, prin respingerea afilierii la PPE, PNL a refuzat un viitor european pentru liberalism, alegand sa joace in liga a doua a partidelor europene.
Totodata, Orban, aflat la Liga Alesilor Locali desfasurata la Craiova, a atras atentia asupra faptului ca Executivul nu aloca banii dupa criterii politice, ci in functie de calitatea proiectelor.
Mitingul va fi sustinut de Blocul National al Revolutionarilor, Alianta Civica, Grupul pentru Dialog Social, Seniorii Ligii Studentilor 1990, Asociatia 15 noiembrie 1987, LADO (Liga Apararii Drepturilor Omului), AFDPR (Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania), Grupul Independent pentru Democratie, Asociatia "Copiii Revolutiei", Fundatia Revolutionarilor '89 Timisoara, ALTAR Timisoara si Asociatia Memorialul Revolutiei 1989.
Verificarea in arhiva fostei Securitati a fost solictata de acealasi organizatii nonguvernamentale, Asociatia 21 Decembrie 1989, Alianta Civica, Liga Studentilor din Universitatea Bucuresti si Blocul National al Revolutionarilor - 1989.
Gestul sefului statului care a sarutat mana Patriarhului Daniel a fost criticat de copresedinta Ligii Pro Europa, Smaranda Enache.
Afirmatia a fost facuta de Ion Iliescu sambata la la Liga aletilor locali PSD unde a mai subliniat ca partidul nu are nevoie de oameni care sa pronunte fraze de stanga, dar care sa traga cu ochiul spre dreapta, sa vada daca sunt aprobati.
Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului (ANPCC), cu sediul in Galati, a fost propusa sa reprezinte Liga Europeana a Asociatiilor de Lupta impotriva Cancerului la Forumul de lucru pentru sanatate si lupta impotriva tutunului si alcoolului al Comisiei Europene.
Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat. Desi au pornit la drum cu gandul de a mai recupera cate ceva din pasivul de la adevar, galatenii au sfarsit prin a fi umiliti pur si simplu la Campina.
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Sub 4% ar reveni lui Corneliu Vadim Tudor (3,4%), Crin Antonescu (3,4%), Dan Voiculescu (3,1%), iar sub doua procente lui Adrian Nastase (1,5%) ti Marko Bela (1,1%).
Lazar '41 / Tames '47 (p) Mediasul este foarte aproape de revenirea in prima liga. Victoria de ieri cu FC Arges a adus formatia sibiana in postura de lider si doar o minune ar mai putea face sa piarda promovarea.
google-analytics.com